Open Menu
Din respect pentru pacienti Din respect pentru pacienti

Componente

Appsmart Ophthalmology EMR se acceseaza dintr-un browser de internet, astfel ca poate fi folosit oricand, pe orice calculator, laptop sau tableta, fara sa fie necesara instalarea in prealabil.

icoana-programari Created with Sketch.

Receptie

Rapid. Relevant. Intuitiv

 

Destinat personalului administrativ din receptie, acest modul permite operarea rapida a tuturor actiunilor referitoare la programarile pacientilor, inregistrarea datelor pasaportale si achitarea serviciilor prestate. Calendarul de programari ofera o imagine de ansamblu a fluxului din clinica, in orice moment, prin colorarea fiecarei programari in functie de stadiul in care se afla. Usor de folosit, iar prin accesul rapid la informatia relevanta si eliminarea click-urilor inutile, Appsmart Ophthalmology EMR reduce consistent timpul petrecut de pacienti in receptie!

Medical

Organizat. Complet. Specific

 

Sistemul Appsmart Ophthalmology EMR este o capodopera din punct de vedere al colectarii datelor medicale specifice de oftalmologie. Fisele de consultatii preiau masuratori direct de la echipamentele medicale si ofera acces rapid la istoricul fiecarei sectiuni din fisa sau istoricul medical agregat al pacientului. Sistemul permite completarea de protocoale operatorii specifice pentru categoriile majore de operatii oftalmologice. Toate documentele medicale pentru pacienti se genereaza automat din sistem! Dintre acestea, reamintim: raportul medical, prescriptia de ochelari, reteta de medicamente, protocolul operator specific, biletul de externare, scrisoarea medicala, scutirea medicala, consimtamantul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal (GDPR), acordul de operatie, acordul pentru anestezie, indicatiile postoperatorii. 

icoana_fise_medicale Created with Sketch.
icoana-integrare-echipamente Created with Sketch.

Integrare Echipamente

Inovativ. Practic. Corect

 

Software-ul pentru cabinete si clinici de oftalmologie Appsmart Ophthalmology EMR se integreaza cu renumiti producatori de echipamente, precum Topcon, Zeiss, Tomey, Huvitz, Reichert, Essilor, Nidek etc. In cazul masuratorilor, sistemul preia informatiile direct in fisa de consultatie a pacientului, iar in cazul echipamentelor de imagistica, se preiau direct fisiere in dosarul electronic al pacientului din sistem. Prin integrarea echipamentelor medicale specifice de oftalmologie cu software-ul nostru, se evita eroarea umana de la transcrierea masuratorilor si se pastreaza centralizat rezultatele investigatiilor efectuate, oferind suport medicilor pentru diagnosticare eficienta si informata.

Optica

Centralizat. Simplu. Exhaustiv

 

Gestiunea de optica este un modul software din cadrul sistemului Appsmart Ophthalmology EMR Solution, dezvoltat pentru gestionarea centralizata a unui lant de magazine de optica. Intregul flux operational este acoperit de acest modul, pornind de la bon de comanda, incasare avans, rest de plata, emitere facturi, generare bon de comanda, montaj, intrari, iesiri, transferuri intre gestiuni si multe alte functionalitati. Modulul pune la dispozitie tipurile de rapoarte tipice de gestiune, precum si rapoarte specifice din domeniul opticii medicale si se poate integra cu ERP-uri sau solutii software pentru contabilitate prin export de fisiere centralizatoare.

Group 2 Created with Sketch.
icoana-date-pacienti Created with Sketch.

Marketing

Responsabil. Conform. Eficient

 

In conformitate cu prevederile GDPR,  software-ul nostru pentru clinici si cabinete de oftalmologie, precum si lanturi de magazine de optica este un partener de incredere in derularea unui marketing responsabil si eficient, ce sustine o comunicare optima si rapida cu pacientii, prin integrarea unui modul de SMS messaging (reamintire programari, controale si comenzi optica) a formularelor de feedback pentru serviciile de optica oferite, dar si transmiterea prin email a recomandarilor post operatorii pentru pacienti. Toate documentele generate folosind solutia noastra software sunt personalizate cu identitatea vizuala a partenerilor nostri.

Aplicatie de mobil

Simplu. Modern. Accesibil

Mai aproape de pacientii tai decat oricand prin intermediul aplicatiei de mobil Appsmart. Solutia software Appsmart Ophthalmology EMR este disponibila si sub forma de aplicatie de mobil, care faciliteaza accesul securizat al medicilor in orice moment si din orice locatie. Aplicatia permite vizualizarea programului zilnic de consultatii si operatii, adaugarea rapida de programari, accesul la dosarul medical al pacientului (istoric, raport medical, prescriptii, fisiere rezultate imagistica etc) si permite posibilitatea descarcarii si distribuirii fisierelor pe WhatsApp si/sau Email.